fbpx
Custom Made proces – Onori
17198
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-17198,wp-custom-logo,theme-audrey,eltd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-normal-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Custom Made proces

“WE BRAND YOUR CORPORATE LABEL”
PASSIE VOOR KLEDING, OOG VOOR DETAIL!

Custom Made

“WE BRAND YOUR CORPORATE LABEL”

Het idee

De schets

De offerte

Passessie

De productie

Quality check

Stap 1 – Het idee:
Tijdens het eerste gesprek met de klant worden de wensen van de klant besproken. Het is hier vooral van belang om goed te bespreken waar de kleding voor bedoeld is. Hoe heet moet het artikel bijvoorbeeld gewassen kunnen worden, moet het artikel water en winddicht zijn? Vervolgens kiezen we dan welke materialen en stoffen het beste gebruikt kunnen worden en in welke kleur.

Stap 2 – De schets:
Nadat uit het eerste gesprek duidelijk is geworden waar het artikel aan moet voldoen, worden de eerste schetsen gemaakt. Er wordt dus een gedetailleerd ontwerp gemaakt waarin al uw wensen zijn opgenomen. Mocht u nog niet goed een idee hebben hoe uw kleding eruit moet gaan zien, dan is het ook mogelijk om een volledig ontwerp door ons designteam te laten ontwerpen.

Stap 3 – De offerte:
Nadat de schetsen zijn goedgekeurd door de klant wordt er op basis van die schets een offerte gemaakt. Wanneer er een akkoord is gegeven op de prijsopgave gaan wij voor u aan de slag!

Stap 4 – Het Sample:
Op basis van de definitieve schetsen wordt er een sample geproduceerd. Hierdoor kan de klant in levende lijve zien hoe zijn artikel wordt. Uiteraard kunnen er nog aanpassingen worden gedaan, mocht het sample toch nog niet helemaal naar wens zijn.

Stap 5 – De productie:
Na goedkeuring van het sample kan de productie beginnen! Onze kleding wordt uitsluitend in Europa geproduceerd om zo een duurzame productie te garanderen. De productietijd is afhankelijk van de aantallen en bijvoorbeeld of er een standaard stof kan worden gebruikt of dat we stoffen speciaal moeten inverven om zo exact de kleur van uw bedrijf te krijgen. Uiteraard wordt vooraf een tijdsindicatie doorgegeven aan de klant. Nadat de productie gereed is, zullen de artikelen op transport gaan. Normaal gesproken gaat dit per truck maar per vliegtuig is ook een optie wanneer er sprake is van tijdsdruk.

Stap 6 – Qualitycheck
Wanneer de geproduceerde artikelen terug zijn bij Onori zal een laatste qualitycheck worden uitgevoerd. Wij hebben kwaliteit namelijk hoog in het vaandel staan. Wanneer alle artikelen zijn goedgekeurd worden de producten opgestuurd, afgehaald of afgegeven bij de klant. Dit kan zelfs op medewerkersniveau, per locatie en/of land. 

Vragen en/of opmerkingen? Klik hier en laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact op!