fbpx
Over Ons – Onori
13756
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-13756,wp-custom-logo,theme-audrey,eltd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-normal-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Over Ons

“WE BRAND YOUR CORPORATE LABEL”
PASSIE VOOR KLEDING, OOG VOOR DETAIL!

Ons verhaal:

“WE BRAND YOUR CORPORATE LABEL”

Alfred Vaessen is de drijvende kracht en het gezicht achter Onori. Inmiddels als vierde generatie in de kledingbranche en met al meer dan dertig jaar ervaring in staat om met zijn team al uw bedrijfskledingwensen te vervullen. Onori is gespecialiseerd in het begeleiden van corporate kleding trajecten. We inventariseren samen met onze relaties hun wensen en ideeën en brengen een advies uit. Van groot belang zijn de vragen: “Waar is de kleding voor bedoeld” en “binnen welk tijdsbestek moet er geleverd worden”. Is er sprake van een harde deadline in verband met een opening, een beurs of evenement of is het haalbaar om een custom made traject op te starten? Indien de tijd te kort is adviseren we onze relaties een standaard of customized traject. Onderscheidend en herkenbaar binnen uw huisstijl dat is onze uitdaging.

Onze geschiedenis:

1900

Overgrootvader Hendrik Vaessen

Rond 1900 opende mijn overgrootvader Hendrik Vaessen de deuren van een kledingzaak aan de Zuiderzeestraatweg te Oldebroek.

1955

Nieuw pand

Nadat de tot winkel verbouwde woonkamer te klein werd bevonden werd er in 1955 een groots nieuw pand met twee verdiepingen gebouwd.

1964

Vernieuwd pand in Wezep

In 1964 werden de deuren van het verbouwde pand in Wezep geopend. Dames en heren confectie op de eerste verdieping en lingerie, casual- en kinderkleding op de begane grond. Mijn vader werkte al enige jaren in de zaak en werd nu als firmant verantwoordelijk voor dit filiaal.

1979

Vierde generatie

In 1979 werd de stap gezet om met een smallere collectie naar het nieuwe winkelcentrum in Wezep te verhuizen. Vanaf 1987 ben ik begonnen in de winkel van mijn ouders als vierde generatie in de kleding.

1989

Nieuwe formulie

In 1989 werd besloten werd om de gemengde dames- en herenmodezaak in Wezep op te heffen en een nieuwe formule te starten in Harderwijk; Hommage. Een breed merkenpakket zorgde ervoor dat de nieuw opgebouwde klantengroep zich privé en zakelijk goed kon kleden.Er werd een groot nieuw pand gebouwd voor de nieuwe formules: Hommage Corporate Gifts en Onori Corporate Fashion, aan de Nobelstraat in Harderwijk. In oktober 2007 hebben we vol trots de deuren geopend.

2000

Jong MKB'er van het jaar

De winkelformule werd aangepast. Een eigentijds concept, een design-achtig interieur en slechts vier merken. De formule kreeg landelijke aandacht, Hommage werd door Hugo Boss uitgeroepen tot pilotstore of the year en ik werd genomineerd tot jong mkb'er van het jaar.

2000

Hommage corporate fashion

In hetzelfde jaar werd Hommage corporate fashion opgericht, waarmee een start werd gezet met onze huidige groothandel.

2005

Groot nieuw pand

In 2005 besloten we om de detailhandelsactiviteiten te stoppen. Er werd een groot nieuw pand gebouwd voor de nieuwe formules: Hommage Corporate Gifts en Onori Corporate Fashion, aan de Nobelstraat in Harderwijk. In oktober 2007 hebben we vol trots de deuren geopend.

2014

Grote brand

Helaas heeft in 2014 een grote brand ons volledige pand verwoest. Als tijdelijk onderkomen hebben we 14 maanden aan de Daltonstraat gezeten in Harderwijk.

2016

Heropening

In 2016 was de feestelijke heropening van ons pand aan de Nobelstraat. Het fraai herbouwde pand aan de Nobelstraat is vervolgens weer betrokken en werd door Onori voor ongeveer een derde zelf gebruikt.

2020

Nieuwe locatie!

De wensen ten aanzien van de logistiek in ons pand zijn door de jaren heen veranderd. In 2020 kregen we de vraag van een ondernemer of we het pand wilden verkopen. Vervolgens zijn wij terug verhuisd naar de Daltonstraat in Harderwijk. De nieuwe locatie is logistiek een hele verbetering waarbij we alles compact op de begane grond hebben: Kantoor, showroom en magazijn.

2020

Vijfde generatie: Carlijn Vaessen

Met de verhuizing naar de Daltonstraat heeft ook de vijfde generatie het bedrijf betrokken. Mijn dochter Carlijn is gestart bij Onori. Met haar kennis van marketing maar ook haar bedrijfskundige achtergrond hopen we nog verder door te kunnen groeien en voor u nog vele mooie projecten te mogen doen!

Vragen en/of opmerkingen? Klik hier en laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact op!