fbpx
Succescases – Onori
17206
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-17206,wp-custom-logo,theme-audrey,eltd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-normal-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Succescases

“WE BRAND YOUR CORPORATE LABEL”

Onze succesverhalen:

Wij zijn trots op de partijen waar wij mee mogen samenwerken. Hieronder staan een aantal succesverhalen omschreven.

Van Uyert

Hengstenstation van Uytert is een onderneming in het midden van Nederland die sinds 1993 actief is met een eigen KI-station en succesvolle dressuurstal. Voor Van Uytert heeft Onori meerdere polo’s en vesten aangeleverd.

Trainingsschool AW

Hondengedragsdeskundige Anniek Winters is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste deskundige op het gebied van hondengedrag. Samen met haar team helpt ze duizenden honden en hun baasjes om samen in balans te komen.  Hierdoor zorgt Onori voor optimale werkomstandigheden voor het personeel met polo’s, vesten en jassen.

Veulenveiling Borculo

Sinds 1979 is ‘Borculo’ de eerste veulenveiling van Nederland. Borculo is op vele fronten de eerste en niet voor niets de eredivisie van de Nederlandse veulenveilingen. De kleding is ontwikkeld door Onori zodat de medewerkers ook op evenementen als één team staan.

Floriade

Onori is de leverancier van de crew kleding van de Floriade en heeft dit met trots kunnen laten zien op de Floriade expo 2022.

SF Equestrian

SF Equestrian is een internationale springruiters team. Onori heeft daarom als fashion partner de crew kleding mogen verzorgen.

Aloga Auction

Aloga Auctions is een unieke sportpaardenveiling die meerdere evenementen verzorgt omrent de hippische sport.  Uiteraard willen zij ook een team eenheid uitstralen, hierdoor is Onori als fashion specialist ingeschakeld. Zij hebben de crew aangekleed met polo’s, vesten en jassen.

T-mobile

T-mobile is een van de grootste telecombedrijven in Nederland. Voor T-mobile hebben we de bodywarmers mogen maken voor alle medewerkers voor alle winkels door het hele land.

Bavaria

Onori is al meerdere jaren sponsor van het Bavaria 0.0 Eventing Team en het gehele talentenplan van Tim Lips. Niet alleen de teamleden gaan gehuld in Onori, maar ook alle deelnemers aan de talentenplan scoutingdag krijgen een polo. Hiermee heeft Onori de eerste stappen gezet in de samengestelde sport.

Jumping Amsterdam

Jumping Amsterdam is een Nederlandse hippische topsport evenement en staat voor topsport, entertainment en Amsterdam. Onori is de fashion partner van Jumping Amsterdam. We hebben een mooie merchandise lijn opgezet voor Jumping Amsterdam en daarnaast leveren we ook ieder jaar de crew kleding.

FEI Europees Kampioenschap Rotterdam

Het Europees kampioenschap is een evenement van wereldformaat. Een topsport evenement waar de drie hippische EK’s tegelijkertijd gehouden worden: Springen, Dressuur, Para-dressuur. Voor dit grote evenement hebben we de crew kleding verzorgd maar ook een hele grote merchandise lijn ontwikkeld. 

Veluwe Mondzorg

Het team van Veluwe mondzorg biedt zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor mond en gebit. Onori zorgt voor optimale werkomstandigheden voor het personeel met de geleverde blouses en polo’s voor het gehele bedrijf.

Glock

Glock is de grootste dressuurstal van Nederland met de wereldbekende dressuurruiters Edward Gal en Hans Peter Minderhoud en trainer Nicole Werner. Voor Glock maken we de bedrijfskleding voor het gehele bedrijf. Naast standaard artikelen hebben we ook een custom made traject gestart. Hierdoor kunnen alle wensen worden opgenomen en worden het echte fashion items.

Via Nova

Via Nova is een zeer innovatieve paardenkliniek net over de grens in België. Voor Via Nova hebben we een complete kledinglijn gemaakt bestaande uit: jassen, vesten en polo’s. Hierbij is juist de bewegingsvrijheid van groot belang zodat de dierenartsen hun werk optimaal kunnen uitvoeren.

NET Services

Net services is er voor middelgrote en grote ondernemingen die behoefte hebben aan zorgeloze IT zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen business. NET Services is ook erg actief in de autosport. We hebben dan ook voor hun eigen raceteam de teamkleding mogen maken samen met de merchandise.

Milieu Service Nederland

Milieu service Nederland is een bekend, landelijk, allround bedrijf in de afvalbranche. Voor Milieu Service Nederland hebben wij de volledige bedrijfskleding mogen verzorgen. Een breed pakket met technische workwear, custom made polo’s en caps zijn geproduceerd. 

NEH

NEH Shared Services ontzorgt woningcorporaties op het gebied van kantoorautomatisering, ICT en alles wat daarbij hoort. Onori heeft voor NEH wielerkleding en loopkleding mogen leveren.

WK Jonge dressuur paarden

Het wereldkampioenschap voor jonge paarden is een hippische topsportevenement. Onori is de fashion partner van het WK jonge dressuur paarden. Al meerdere jaren leveren we de gehele crew kleding en ontwerpen we ieder jaar een nieuwe merchandise lijn. 

Schoneveld breeding

Schoneveld breeding is specialist in het veredelen van koude minnende pot planten zoals Cyclamen, Primula, Ranonkel en Campanula. Voor Schoneveld breeding hebben we bedrijfskleding geleverd bestaande uit: overhemden, broeken en colberts. Hierdoor kunnen hun medewerkers representatief voor de dag kunnen komen op beurzen en andere evenementen. 

Hamu

HAMU automaterialen is een begrip bij universele autobedrijven en merkdealers en leveren ruime voorraden banden, automaterialen en gereedschap. Voor de Hamu regelen wij de gehele bedrijfskleding. Voor de Hamu hebben wij een breed pakket ontwikkelt bestaande uit: custom made polo’s, customized overhemden, truien en vesten maar ook koffiemokken en pennen.

Longines

Longines is een Zwitsers horlogemerk die bekend staat om de precisie en elegantie van zijn horloges. Daarnaast is Longines hoofdsponsor van meerdere topsportevenementen in de hippische sport. Via deze weg hebben we al meerdere mooie projecten mogen verzorgen voor hen, zoals: het WK jonge paarden, de Europese kampioenschap in Rotterdam, de Duitse kampioenschappen en nog veel meer. Hierbij leverden Onori de merchandise kleding, maar ook de dekens en sjerpen voor de kampioenen.

De Begijnhoeve

De Begijnhoeve heeft een geweldig nieuw complex gebouwd in België voorzien van alle faciliteiten voor de paardensport. Onori heeft als fashion partner de kleding mogen verzorgen voor het gehele personeel.

JongKWPN

JongKWPN is de kweekvijver voor de jonge paardenfokker-sporter met interesse voor het KWPN paard. Onori is al jarenlang hoofdsponsor en fashionpartner van Jong KWPN. We hebben een mooie merchandise lijn ontworpen en geproduceerd voor Jong KWPN. Daarnaast ondersteunen wij ze ook bij andere evenement zoals het WK Young Breeders.

Riom

Riom is een Israëlisch ruitersportmerk waarvoor wij een complete collectie hebben ontworpen en geproduceerd. Riom is inmiddels uitgegroeid als het ruitersportmerk van Israël.

Klassieke rally

Parijs-Amsterdam is een driedaagse rit klassieke rally van Parijs naar Amsterdam. De start vindt plaats in Chantilly bij Chateau Montvillargenne en voert via Dinant (Castel Pont de Lesse), Houthem (Chateau St. Gerlach) naar Kasteel Haarzuilens bij Utrecht. Er wordt overnacht in drie kastelen. De route volgt zoveel mogelijk het historische traject, met de tussenstops op bekende pleisterplaatsen. Voor alle deelnemers hebben we een klassieke overal aangemeten welke helemaal custom made gemaakt zijn zodat alle wensen opgenomen konden worden in het ontwerp. 

Tjommie Foundation

Tjommie is een goed doel en creëert kansen voor kinderen, die opgroeien in Zuid-Afrikaanse townships. Tjommie maakt het verschil tussen een leven in wanhoop en een leven met mogelijkheden. Voor de Tjommie foundation hebben we voor meerdere sponsoracties kleding mogen leveren zoals: loopkleding, golfkleding merchandise maar ook een deel sponsorkleding.

Sir Hotels

Sir Hotels is een verzameling boutique hotels speciaal voor mensen die houden van authentieke ervaringen op unieke locaties. Wij zijn trots dat wij hieraan hebben kunnen bijdragen met onze exclusieve badjassen. De badjassen hebben een denim look en zijn zijdezacht. De stoere denim look in combinatie met optimaal comfort maakt deze badjas een echt fashion item.

Qimarox

Qimarox is een toonaangevende fabrikant van componenten voor material handling systemen. Aan Qimarox leveren we een heel breed kledingpakket. Van Beurskleding bestaande uit nette overhemden, polo’s en T-shirts tot de echte technische workwear voor in de fabrieken.  

Remeha

Remeha produceert en distribueert internationaal verwarmings- en warmwatersystemen en daaraan gerelateerde diensten. Onori verzorgt een heel breed kledingpakket voor Remeha. We hebben de gastdames en de receptie mogen voorzien van stijlvolle outfit. Verder verzorgen we de beurskleding maar ook custom made polo’s voor hun golfevenement. Deze polo is ieder jaar een echte collectors item.

Zonne college

Onori levert de kleding voor meerdere scholen en verschillende opleidingen. Zonne college is een van deze scholen. Tijdens het nationale scholenconcours, wat het Zone College ieder jaar organiseert, hebben wij de crew kleding verzorgd.  

CHIO Rotterdam

Het CHIO Rotterdam is een Nederlandse hippische topsportevenement. Voor het CHIO Rotterdam hebben we naast de werkkleding en de merchandise kleding ook relatiegeschenken mogen leveren. Op de foto is een pennenhouder te zien in de vorm van de mascotte van het CHIO Rotterdam. Het CHIO Rotterdam gaf deze cadeau aan zijn relaties inclusief het logo van de klant erop. 

Mind Your Body

Mind your Body biedt lessen en programma’s voor mensen die geestelijk en lichamelijk weer in beweging willen komen. Onori heeft voor Mind Your Body de bedrijfskleding ontwikkeld. Van groot belang was hierbij de bewegingsvrijheid, dit hebben we optimaal kunnen waarborgen met onze sportcollectie.

Van der Loo

Van der Loo organiseert events die tot in de puntjes zijn verzorgd en een onuitwisbare indruk achterlaten. Onori heeft de horecakleding voor Van der Loo verzorgd zodat hun medewerkers er stralend bij lopen tijdens de evenementen.

DSV, Global transport & logistics

DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke oplossingen in luchtvracht, zeevracht, wegtransport, pakketten, warehousing, e-fulfilment en supply chain. Voor DSV heeft Onori de beurskleding mogen leveren.

Vragen en/of opmerkingen? Klik hier en laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact op!