fbpx
Standaard Proces – Onori
17180
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-17180,wp-custom-logo,theme-audrey,eltd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-normal-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Standaard Proces

“WE BRAND YOUR CORPORATE LABEL”
PASSIE VOOR KLEDING, OOG VOOR DETAIL!

Standaard proces

“WE BRAND YOUR CORPORATE LABEL”

Het idee

De schets

De offerte

Passessie

De productie

Quality check

Stap 1 Het idee: 

Tijdens het eerste gesprek met de klant worden de wensen van de klant besproken. Het is hier vooral van belang om goed te bespreken waar de kleding voor bedoeld is. Hoe heet moet het artikel bijvoorbeeld gewassen kunnen worden, moet het artikel water en winddicht zijn? Vervolgens kiezen we dan welke artikelen het beste passen bij deze wensen. In onze kijkshop kunt u alvast een selectie zien van welke producten wij kunnen gebruiken voor het standaard proces.

Stap 2 De schets:

Nadat in het eerste gesprek de artikelen zijn uitgezocht wordt er een ontwerp gemaakt waarin uw logo wordt toegevoegd aan het artikel.

Stap 3 De offerte:

Nadat de schetsen zijn goedgekeurd door de klant wordt er op basis van die schets een offerte gemaakt. Wanneer er een akkoord is gegeven op de prijsopgave gaan wij voor u aan de slag!

Stap 4 Passessie:

Wanneer u niet zeker weet welke maten u nodig heeft van de artikelen is een passessie mogelijk. Het kan dat wij een doos naar u opsturen zodat u zelf de artikelen kunt passen. Mocht het om veel verschillende artikelen gaan en een grote groep, dan komen wij naar u toe om alle maten op te nemen.

Stap 5 De productie:

Nadat alle maten bekend zijn en de offerte is goedgekeurd zullen wij alle kleding gaan bestellen. Vervolgens worden de logo’s van uw bedrijf op de artikelen geborduurd. Onze kleding wordt uitsluitend bij gecertificeerde fabrikanten geproduceerd om zo een duurzame productie te garanderen. 

Stap 6 Qualitycheck: 

Wanneer de geproduceerde artikelen terug zijn bij Onori zal een laatste qualitycheck worden uitgevoerd. Wij hebben kwaliteit namelijk hoog in het vaandel staan. Wanneer alle artikelen zijn goedgekeurd worden de producten opgestuurd, afgehaald of afgegeven bij de klant. 

Vragen en/of opmerkingen? Klik hier en laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact op!