fbpx
Customized proces – Onori
17194
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-17194,wp-custom-logo,theme-audrey,eltd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-normal-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Customized proces

“WE BRAND YOUR CORPORATE LABEL”
PASSIE VOOR KLEDING, OOG VOOR DETAIL!

Customized proces

“WE BRAND YOUR CORPORATE LABEL”

Het idee

De schets

De offerte

Passessie

De productie

Quality check

Stap 1 – Het idee:
Tijdens het eerste gesprek met de klant worden de wensen van de klant besproken. Het is hier vooral van belang om goed te bespreken waar de kleding voor bedoeld is. Hoe heet moet het artikel bijvoorbeeld gewassen kunnen worden, moet het artikel water en winddicht zijn? Vervolgens kiezen we dan welke artikelen het beste passen bij deze wensen. Bij het customized proces worden basis artikelen gebruikt die verfraaid kunnen worden doormiddel van een necktape, andere zipperpully’s, verschillende borduursels en badges om zo uw eigenlijk look te creëren. De merken die gebruikt kunnen worden voor het Customized process zijn: James Harvest, Printer, Pro Job en Harvest & Frost. In onze kijkshop kunt u alvast een selectie zien van welke producten wij kunnen gebruiken voor het Customized proces.

 

Stap 2 De schets:
Nadat uit het eerste gesprek duidelijk is geworden waar het artikel aan moet voldoen, worden de eerste schetsen gemaakt. Er wordt dus een gedetailleerd ontwerp gemaakt waarin al uw wensen zijn opgenomen. Mocht u nog niet goed een idee hebben hoe uw kleding eruit moet gaan zien, dan is het ook mogelijk om een volledig ontwerp door ons designteam te laten ontwerpen. 

 

Stap 3 – De offerte:
Nadat de schetsen zijn goedgekeurd door de klant wordt er op basis van die schets een offerte gemaakt. Wanneer er een akkoord is gegeven op de prijsopgave gaan wij voor u aan de slag!

 

Stap 4 – Passessie:
Wanneer u niet zeker weet welke maten u nodig heeft van de artikelen is een passessie mogelijk. Het kan dat wij een doos naar u opsturen zodat u zelf de artikelen kunt passen. Mocht het om veel verschillende artikelen gaan en een grote groep, dan komen wij naar u toe om alle maten op te nemen.

 

Stap 5 – De productie:
Na goedkeuring van het sample kan de productie beginnen! Onze kleding wordt uitsluitend bij gecertificeerde fabrikanten geproduceerd om zo een duurzame productie te garanderen. De productietijd is afhankelijk van de aantallen en het aantal specificaties die de klant wenst. Uiteraard wordt vooraf een tijdsindicatie doorgegeven aan de klant. Nadat de productie gereed is, zullen de artikelen op transport gaan per truck. 

 

Stap 6 – Qualitycheck:
Wanneer de geproduceerde artikelen terug zijn bij Onori zal een laatste qualitycheck worden uitgevoerd. Wij hebben kwaliteit namelijk hoog in het vaandel staan. Wanneer alle artikelen zijn goedgekeurd worden de producten opgestuurd, afgehaald of afgegeven bij de klant.

Vragen en/of opmerkingen? Klik hier en laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact op!