fbpx
Equestre – Onori
17140
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-17140,page-parent,wp-custom-logo,theme-audrey,eltd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-normal-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Equestre

Voor en door paardenmensen
Onze passie:

Equestre

De hippische lifestyle van de oprichters in combinatie met de textielkennis zorgen voor passende kleding die aansluit bij de wensen van onze relaties. Oftewel; “voor en door paardenmensen”.

Onori plaatst innovatie van technische stoffen en ontwikkelingen in ergonomische pasvormen van kleding centraal. We hechten veel waarde aan de feedback van onze klanten om onze ontwerpen voortdurend te verbeteren. Fashion en function, comfort en elegantie zijn onze kernwaarden. Uw team vertegenwoordigt uw stal, stoeterij, vereniging, stamboek of evenement. Met passende kleding kan uw team een sterke indruk maken! Onori biedt teamkleding in verschillende prijsklassen met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Zelfs voor een klein team, bestaande uit ruiter, groom en eigenaar, bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze eigen creatieve designstudio kunnen we snel designs realiseren op basis van uw wensen en ideeën. Onori biedt niet alleen standaard, customized en custom made kleding aan, maar ook diverse paard gerelateerde artikelen zoals dekens, sjabrakken en halsters. Met enthousiasme richt Onori zich op de wereld van de paardensport. We hebben al vele fokkers, sporters, grooms, officials en sponsoren gekleed. Wilt u alvast ideeën opdoen voor onze standaard- en customized collecties? Bekijk dan onze kijkshop.

Vragen en/of opmerkingen? Klik hier en laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact op!