fbpx
WeCARE – Onori
17566
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-17566,wp-custom-logo,theme-audrey,eltd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-normal-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

WeCARE

Ons streven:

WeCARE

Bij Onori streven we ernaar om een positief verschil te maken in onze sociale, ecologische en economische verantwoordelijkheden.

We nemen klimaatverandering buitengewoon serieus en nemen voortdurend maatregelen om onze impact op het milieu te verminderen. Dit doen we door elke stap die we zetten te volgen. Onze productie vindt volledig plaats in Europa waardoor we via meerdere fabrieksbezoeken per jaar, de productie nauwlettend in de gaten kunnen houden. Op deze manier kunnen we ons nog beter aanpassen aan duurzamere materialen, afval verminderen en efficiënter werken.

Productie proces
Het produceren van kleding is een lang proces waarbij schadelijke stoffen vrij kunnen komen tijdens het verven van de stoffen. Onori vindt het belangrijk om er voor te zorgen dat de natuur op geen enkele manier wordt beschadigd tijdens de productie. Aan het begin van de productie worden balen   katoen gesponnen en gebreid en worden deze gecontroleerd onder een lichtbak. Vervolgens worden er kleurtesten uitgevoerd in het laboratorium om zo de juiste kleur te vinden die voldoet aan de wensen van de klant. Wanneer de juiste kleur is gevonden wordt de stof geverfd in grote ketels. Hierna begint de belangrijkste stap: het ecologisch reinigen van het overige verfwater uit de grote ketels. Het water wordt in grote bassins gegoten, waardoor met het gebruik van enzymen er zuiver schoon water uitkomt.

Corporate Social Responsibility
Bij Onori werken we altijd aan een meer verantwoorde en duurzame manier van produceren. En om onze MVO & Duurzaamheid Strategie waar te maken, zijn we erg selectief in met wie we samenwerken.

Al onze producten worden daarom ook volledig geproduceerd in Europa en de fabrieken worden regelmatig bezocht. Op deze manier kunnen we de sociale omstandigheden van de werknemers van onze leveranciers garanderen. Door gebruik te maken van audits en beoordelingsinstrumenten om fabrieken te selecteren en te controleren en door minder partners te bevoordelen boven veel, bouwen we langdurige en nauwe partnerschappen met onze leveranciers op.

Duurzaamheid
Duurzaamheid  is een groot goed vandaag de dag en staat bij Onori hoog in het vaandel.

Onori is een duurzaam bedrijf dat voortdurend nieuwe stappen zet om onze praktijken te versterken en nog beter te worden in wat we doen. Een van onze absolute hoofdprioriteiten is om duurzame producten te ontwerpen en te creëren, met een minimale impact op het milieu en zonder het welzijn van toekomstige generaties in gevaar te brengen.

Vragen en/of opmerkingen? Klik hier en laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact op!