fbpx
Overig – Onori
17131
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-17131,wp-custom-logo,theme-audrey,eltd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-normal-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

De hippische lifestyle van de oprichters in combinatie met de textielkennis zorgen voor passende kleding die aansluit bij de wensen van onze relaties. Oftewel; “voor en door paardenmensen”.

Innovatie van technische stoffen en ontwikkelingen in de ergonomische pasvorm van de kleding staan hoog in het vaandel. We luisteren graag naar de feedback van onze klanten om onze ontwerpen nog beter te optimaliseren. Fashion en function, comfort en elegant zijn hierbij onze kernpunten. Uw team is het visitekaartje van uw stal, stoeterij, vereniging, stamboek of evenement. Met passende kleding kan uw team een goede indruk achterlaten!

Onori levert teamkleding in verschillende prijsklassen en werkt ten allen tijden met een optimale prijs kwaliteit verhouding. Ook voor een klein team ‘ruiter, groom en eigenaar’ bent u van harte welkom.

Onori beschikt over een eigen creatieve design studio, waardoor er binnen korte tijd een design gerealiseerd kan worden gebaseerd op basis van uw wensen en ideeën.

Onori levert niet alleen standaard, customized en custom made kleding, maar ook diverse paard gerelateerde artikelen zoals: dekens, sjabrakken en halsters.

Onori richt zich vol enthousiasme op de wereld van de paardensport. Vele fokkers, sporters, grooms, officials en sponsoren hebben we inmiddels mogen kleden.