Webshop – Onori
21909
page-template-default,page,page-id-21909,wp-custom-logo,theme-audrey,eltd-core-1.1.1,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-normal-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Webshop

Welkom in onze webshop

Hieronder vind je de webshop van het KWPN en Jumping Amsterdam.


Webshop KWPN

Eerste 50 bestellingen krijgen een gratis KWPN oornetje cadeau!

Voor de komende vier jaar heeft Onori zich verbonden aan het KWPN als Official Partner. Onori zorgt ervoor dat de crew en officials in herkenbare kleding op het centrum en de keuringen zichtbaar zijn. Daarnaast is er een volledige merchandise lijn ontwikkeld voor alle fans!


Jumping Amsterdam

Bij besteding van €35 ontvang je een Jumping cap cadeau!

Onori is de official Fashion Partner van Jumping Amsterdam. Helaas kan Jumping Amsterdam 2021 niet doorgaan. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de merchandise van Jumping Amsterdam nu ook online te verkrijgen is!

Vragen en/of opmerkingen? Klik hier en laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact op!